Over ons

Het team achter Klimaatjes

Josine Leeuwdrent

Teamcaptain

Met onderwijs en duurzaamheid als mijn twee interessegebieden wist ik dat ik goed zat bij Bordspel Klimaatjes. Als student Onderwijswetenschappen vind ik het tof om vernieuwende onderwijsvormen te gebruiken om kinderen op te leiden tot bewuste burgers!


Leroy op den Kelder

Game Developer

Games zijn voor mij een enorm krachtig medium, en sinds ik tijdens mijn minor Game Studies in aanraking ben gekomen met serious games, wist ik dat ik hier meer mee wilde doen. Mijn drive voor goed onderwijs en kennis van programmeren zet ik in om het beste klimaatspel te ontwikkelen!

Maureen van Buiten

Marketing

Mensen zijn zich vaak niet bewust over wat verantwoordelijke “duurzame”  keuzes zijn. Daardoor  geloof ik erin dat onderwijzen over duurzaamheid veel impact kan maken op het gebied van consumentengedrag. Als Global Sustainability Science student wil ik graag mijn kennis over duurzaamheid delen, en kinderen enthousiasmeren over het onderwerp.

Bram van Duinen

Acquisitie

Als natuur- en sterrenkundestudent focus ik mij op de klimaatfysica. Naast mijn theoretische studie wilde ik echter ook praktische impact maken. Ik vind het belangrijk dat we bij complexe problemen als klimaatverandering niet bij de pakken neer gaan zitten, maar het probleem juist met een optimistische en ondernemende houding aan te pakken. Daarom deel ik graag mijn enthousiasme over duurzaamheid bij Bordspel Klimaatjes!

Bordspel klimaatjes

Timo van Veghel

Penningmeester

Timo is sinds januari 2020 actief als penningmeester bij Bordspel Klimaatjes

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0